ΝΕΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που επισκεφθήκατε τον δικτυακό μας τόπο orthoclinic.gr! Στόχος μας είναι η πρώτη σας επίσκεψη να είναι άνετη και κατατοπιστική όσον αφορά στις ορθοδοντικές σας ανάγκες. Θα αφιερώσουμε χρόνο για να διαγνώσουμε σωστά την ορθοδοντική σας κατάσταση, να εξετάσουμε το ιατρικό και ορθοδοντικό ιστορικό σας και να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο θεραπείας που να παρέχει τη βέλτιστη ορθοδοντική σας υγεία. Με τη συνεργασία σας, θα ολοκληρώσουμε μια εμπεριστατωμένη ορθοδοντική αξιολόγηση.

Γιατί; Επειδή η χτίσιμο μιας μακροπρόθεσμης σχέσης δημιουργείται κατά την πρώτη σας επίσκεψη στο ιατρείο μας.

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα! Ή μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 2108040795.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρώτο βήμα προς ένα όμορφο, υγιές χαμόγελο είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Επικοινωνήστε με το ιατρείο μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αίτησης ραντεβού. Η συντονίστρια προγραμματισμού μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει το ραντεβού σας. Εάν είστε ήδη ασθενής, αυτή η φόρμα επικοινωνίας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την επικοινωνία ιδιωτικών πληροφοριών υγείας.