ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η προτεραιότητα του ιατρείου μας είναι η εξατομικευμένη, ευγενική, και ενδελεχής φροντίδα των ασθενών.

Εδώ είναι μερικά μόνο πράγματα που κάνουν το ιατρείο μας μοναδικό:

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Από το μπροστινό γραφείο έως τον χώρο εξέτασης, το ιατρείο μας αποτελείται από επαγγελματίες που λαμβάνουν πολύ σοβαρά την στοματική υγεία σας. Χρησιμοποιώντας τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κορυφαία φροντίδα. Καθώς εισέρχεστε στο ιατρείο μας, θα παρατηρήσετε ότι όλα είναι καθαρά, άνετα και αποστειρωμένα. Η ασφάλεια και η άνεση σας είναι προτεραιότητα μας.

 

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γνωρίζουμε ότι το κόστος της περίθαλψης μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε πολλές επιλογές πληρωμής, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Σας προσφέρουμε επίσης εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με το κόστος της θεραπείας σας ούτως ώστε ορίσετε επακριβώς το πλάνο σας.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για εσάς και γι’ αυτό προσφέρουμε εκτεταμένες ώρες γραφείου σε επιλεγμένες ημέρες, υπενθυμίσεις για τα ραντεβού σας και γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης σε κλήσεις και αιτήσεις ραντεβού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες στο ιατρείο, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

ΑΝΕΣΗ

Σεβόμαστε και κατανοούμε ότι πολλοί ασθενείς εμφανίζουν άγχος για τον οδοντίατρο. Στο ιατρείο μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι η εμπειρία σας είναι όσο πιο ευχάριστη και ανώδυνη γίνεται. Αναφέροντας με σαφήνεια τι μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας, είμαστε σε θέση να ανακουφίσουμε τον φόβο για τον οδοντίατρο.

 

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Στο ιατρείο μας, δεν είστε μόνο ασθενής. Έχουμε ενδιαφέρον για εσάς και τις ανάγκες σας για τη στοματική υγεία σας. Πιστεύουμε ότι θα βρείτε έναν φίλο στον οδοντίατρό σας κατά την επίσκεψή σας!

Κάντε μας μία κλήση σήμερα! Θα χαρούμε να μας διαλέξατε για τις οδοντικές σας ανάγκες!